نی‌ نی سایت

رازهای خوشمزگی ران مرغ: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

ران مرغ یکی از محبوب‌ترین قسمت‌های مرغ است که به دلیل بافت لذیذ و طعم دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. در این پست، به سراغ تجربیات کاربران نی نی سایت رفته‌ایم تا شما را با نکات و ترفندهایی آشنا کنیم که ران مرغ‌هایتان را به یک غذای فوق‌العاده تبدیل کند.

این تجربیات گلچینی از دستور پخت‌ها، روش‌های مزه‌دار کردن و نکات پخت ران مرغ هستند که در نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده‌اند. با ما همراه باشید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • مرینیت با ماست و زعفران: ران مرغ را حداقل 2 ساعت قبل از پخت، در ماست چکیده، زعفران دم‌کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و کمی آبلیمو مرینیت کنید.
  • بهره‌گیری از ادویه های معطر: از ادویه‌هایی مانند پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و رزماری برای طعم‌دار کردن ران مرغ استفاده کنید.
  • روش پخت در فر با حرارت ملایم: ران مرغ را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شود.
  • سرخ کردن در تابه: ران مرغ را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس با کمی آب و ادویه بپزید تا نرم شود.
  • کباب کردن روی زغال: ران مرغ را به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید. قبل از کباب کردن، ران مرغ را با روغن زیتون و ادویه مرینیت کنید.
  • بهره‌گیری از سس باربیکیو: ران مرغ را قبل از پخت یا در حین پخت، با سس باربیکیو بپوشانید تا طعم دودی و لذیذی به آن ببخشید.
  • پخت با سبزیجات: ران مرغ را با سیب زمینی، هویج، پیاز و فلفل دلمه‌ای در فر یا تابه بپزید تا یک غذای کامل و مغذی داشته باشید.
  • بهره‌گیری از آبلیمو: اضافه کردن آبلیمو به مرینیت ران مرغ، باعث نرم شدن بافت آن می‌شود.
  • اضافه کردن سیر: سیر رنده شده یا پودر سیر، طعم بسیار خوبی به ران مرغ می‌دهد.
  • مراقب خشک شدن باشید: در صورت پخت در فر، کمی آب یا آب مرغ به ظرف اضافه کنید تا ران مرغ خشک نشود.
  • بهره‌گیری از فویل: برای جلوگیری از خشک شدن ران مرغ در فر، می‌توانید آن را در فویل بپیچید.
  • طعم دار کردن با سس سویا: سس سویا یک طعم شور و خوشمزه به ران مرغ می دهد.
  • افزودن پودر زنجبیل: زنجبیل عطر و طعم خاصی به مرغ می بخشد و برای از بین بردن بوی زهم مرغ مفید است.
  • بهره‌گیری از آب پیاز: برای مزه دار کردن و نرم کردن بافت مرغ، از آب پیاز استفاده کنید.
  • اضافه کردن فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای طعم و عطر خوبی به مرغ می بخشد و ظاهر زیبایی به غذا می دهد.
  • پخت آرام و طولانی: برای اینکه ران مرغ کاملا مغز پخت شود و طعم بهتری داشته باشد، آن را با حرارت کم و به مدت طولانی بپزید.
  • اضافه کردن پودر کاری: پودر کاری طعم و رنگ خوبی به ران مرغ می دهد.

با کمی خلاقیت و بهره‌گیری از ادویه‌ها و مواد مختلف، می‌توانید طعم‌های جدید و جذابی را برای ران مرغ امتحان کنید.

نوش جان!




ران مرغ خوشمزه: 18 تجربه از نی نی سایت

ران مرغ خوشمزه: 18 تجربه از نی نی سایت

1. مرینت جادویی با ماست و زعفران

یکی از کاربران نی نی سایت میگفت ران مرغ رو با ماست، زعفران، پیاز رنده شده، کمی آبلیمو و ادویه کاری مرینت کنید. حداقل 2 ساعت بمونه، بعد سرخ کنید. طعمش فوق العاده میشه!ماست باعث نرم شدن بافت مرغ میشه و زعفران هم رنگ و عطر خوبی بهش میده. ادویه کاری هم یه طعم متفاوت و خوشمزه بهش اضافه میکنه. میتونید برای اینکه مرغ بیشتر طعم بگیره، چند تا برش کوچیک هم روی ران مرغ بزنید. یادتون نره قبل از سرخ کردن، پیازها رو از مرغ جدا کنید تا نسوزن. به جای سرخ کردن میتونید داخل فر هم بپزید. مرینت رو میتونید از شب قبل آماده کنید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. مقدار ماست باید به اندازه ای باشه که همه ران مرغ ها رو پوشش بده.

2. سس باربیکیو، راز خوشمزگی ران مرغ

یه کاربر دیگه میگفت ران مرغ رو اول آبپز کنید، بعد با سس باربیکیو، کمی روغن زیتون و ادویه های دلخواه مخلوط کنید و داخل فر گریل کنید. طعم دودی و خوشمزه ای پیدا میکنه. آبپز کردن باعث میشه ران مرغ کاملا مغز پخت بشه و خیالتون راحت باشه. میتونید به سس باربیکیو، یه کوچولو سس فلفل هم اضافه کنید تا تند و تیز بشه. موقع گریل کردن، حواستون باشه که مرغ نسوزه و مرتب زیر و رو کنید. به جای فر میتونید از تابه گریل هم استفاده کنید. اگه سس باربیکیو ندارید، میتونید با رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر و ادویه های مختلف، یه سس خونگی درست کنید. قبل از آبپز کردن، میتونید ران مرغ رو با کمی پیاز و سیر تفت بدید.

3. طعم بهشتی با پیاز و فلفل دلمه ای

یه خانم کدبانو میگفت ران مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده، کمی روغن، نمک، فلفل و زردچوبه داخل تابه تفت بدید تا طلایی بشه. بعد کمی آب اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. طعمش عالی میشه!فلفل دلمه ای عطر و طعم خوبی به مرغ میده و باعث میشه ظاهرش هم جذاب تر بشه. میتونید به این ترکیب، قارچ هم اضافه کنید. اگه دوست دارید ران مرغتون سس بیشتری داشته باشه، میتونید مقدار آب رو بیشتر کنید. برای خوشرنگ تر شدن مرغ، میتونید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید. میتونید از پیاز داغ هم برای خوش طعم تر شدن این غذا استفاده کنید. این روش برای کسایی که دنبال یه غذای ساده و سریع هستن، خیلی مناسبه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یکبار دیدم ران مرغی که با ادویه کاری و ماست مرینیت شده بود، به خاطر حرارت زیاد زود خشک شد و همه زحمات از بین رفت. اینجا باید توجه کرد که ران مرغ حتی بعد از مرینیت هم به حرارت ملایم نیاز دارد. فر باید از قبل گرم شده باشد و بهتر است از دماسنج گوشتی استفاده شود.

    بعضی ها فکر می کنند هرچه مرینیت طولانی تر باشد بهتر است، ولی گاهی اوقات اسیدیته آبلیمو یا ماست بیش از حد بافت مرغ را شل می کند. بهتر است برای مرینیت ساده 2 تا 4 ساعت کافی است و حداکثر تا 12 ساعت می توان نگه داشت، نه بیشتر.

    هنگام سرخ کردن ران مرغ، بعضی افراد آن را مرتب زیر و رو می کنند تا نسوزد، ولی این کار باعث می شود پوسته طلایی خوبی تشکیل نشود. بهتر است بگذارید یک طرف کاملا طلایی شود بعد آن را برگردانید. این کار کمک می کند آب مرغ خارج نشود و ترد بماند.

    یک اشتباه دیگر این است که ران مرغ را بلافاصله بعد از پخت سرو می کنند. بهتر است بگذارید حدود 5 دقیقه استراحت کند تا آبدار بماند. من چند بار این کار را نکردم و دیدم که آب مرغ روی بشقاب ریخت و خشک شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا